LA NOSTRA HISTÒRIA

MÉS DE 20 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Puertecillo és un port petit amb encant, on el tracte és proper i familiar.

Continuem sent una família i això és el que us volem transmetre, que us trobareu com a casa i que el marisc i peix que us oferim cada dia el comprem i seleccionem nosaltres mateixos, sense intermediaris per poder garantir la millor qualitat i al millor preu. .

EL TEU LLOC TRADICIONAL amb arrels familiars

“…Fa més de 20 anys estàvem plens d’il·lusió, confiàvem plenament en aquest projecte, avui, que som un grup de 4 restaurants situats a les zones més emblemàtiques de Barcelona, envoltats dels monuments, activitats i la bellesa que ens ofereix aquesta magnífica ciutat, podem dir orgullosos que no ens equivoquem al rumb que prenem.

Avui seguim tenint la mateixa il·lusió, ens agrada aquesta sensació de ser petits per fora però grans per dins, no som una gran cadena però sí una gran família i això ens enorgulleix. Ens encanta saber que es parla de nosaltres en diferents blocs i que les comunitats xineses, japoneses, italianes i llatines entre moltes altres ens recomanen i ens posin a les seves llistes de turisme culinari.

Els temps han canviat i sentim que ens hem de renovar, alguns podrien dir que és tornar a començar, per a nosaltres és simplement una manera de tornar als nostres inicis, a l’essència, que és el que ens fa feliços. En algun llibre llegim que “el mol·lusc vell no mor… només canvia de petxina…” no recordem on ho vam veure però se’ns ha quedat gravada la cita i és exactament com ens sentim ara.

PUERTECILLO sorgeix de l’enyorança, aquests llocs plens d’encant, on els pescadors arriben a terra amb el peix i el marisc fresc, acabat de sortir de l’aigua i pots delectar-te assegut en una taula humil però neta, envoltat d’olor de mar i sal, on des de de la teva primera visita et tracten com si pertanyessis a aquest paradís, on tots coneixen els seus noms, on el dia que has de marxar penses quan tornareu, on us sentiu com a casa.

Volem ser aquest lloc per als nostres visitants

Sense desmerèixer la imponent arquitectura de Barcelona, ens encantaria que recordis que després de visitar la Sagrada Família vau menjar de luxe a Puertecillo; que després d’haver vist una obra fantàstica a l’Apol·lo o visitar el Colom, el colofó va ser sopar al Puertecillo de Paral·lel; que vau decidir anar a dinar al Born i vau aprofitar per fer una passejada pel Mercat o simplement que vau menjar al Puertecillo de Sitges, per després gaudir de la platja i coronar la nit amb una passejada pels seus encantadors carrers.

Desitgem ser el teu PUERTECILLO,
el teu refugi, el teu lloc de trobada
amb amics i família…”

Els nostres
RESTAURANTS

Si tens qualsevol consulta no dubtis a escriure'ns.

Puertecillo BORN
932 681 939
Comercial 7, 08003, Barcelona
born@puertecillo.es

Puertecillo SAGRADA FAMÍLIA
934 500 191
Passatge de Simò 18, 08025, Barcelona
sagradafamília@puertecillo.es

Puertecillo PARAL·LEL
936 314 278
Av. Paral·lel 46, 08001, Barcelona
paral·lel@puertecillo.es

Puertecillo SITGES
938 949 323
Sant Pere 24, 08870, Sitges
sitges@puertecillo.es

CONTACTA'NS

Per a totes les consultes de servei, completeu el formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.
Estarem encantats de respondre totes les vostres preguntes i assegurar-nos que tingueu una experiència increïble als nostres Restaurants.